Vin chaud

Vin chaud

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • de cassonade
    50 g
  • d'eau
    200 g
  • de zeste d'orange (environ 5 x 1,5 cm)
    3 morceaux
  • de jus d'orange (environ 1 orange)
    60 g
  • bâtons de cannelle et plus pour servir
    2
  • clous de girofle
    6
  • de noix de muscade moulue
    ¼ c. à café
  • gousses de cardamome écrasées
    2
  • anis étoilé
    2
  • de cidre
    750 g
  • orange en tranches, pour servir
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 89 kcal / 375 kJ
Białko 0.5 g
Tłuszcz 0.2 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 13.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...