![Vin chaud Vin chaud](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/14A15876-705F-420D-9313-2B19CEC88117/Derivates/47FCD0A4-7364-435A-9FAA-4AAFD681ADED.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de cassonade
- 200 g d'eau
- 3 morceaux de zeste d'orange (environ 5 x 1,5 cm)
- 60 g de jus d'orange (environ 1 orange)
- 2 bâtons de cannelle, et plus pour servir
- 6 clous de girofle
- ¼ c. à café de noix de muscade moulue
- 2 gousses de cardamome, écrasées
- 2 anis étoilé
- 750 g de cidre
- 1 orange, en tranches, pour servir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 375 kJ / 89 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 13.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Choucroute
96 Std.
Caramel liquide
25 Min
Couscous d'agneau et crème catalane
Keine Bewertungen
Meringues fantômes
12h 25min
Sauce béarnaise
20 min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
Keine Bewertungen
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Glace au caramel salé
14h
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1 Std. 10 Min
Sauce béarnaise
15 min
Pudding brioché au chocolat
1h 25 min
Carottes glacées au miel
30 min