
Urządzenia i Akcesoria
Vin chaud
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
de cassonade50 g
-
d'eau200 g
-
de zeste d'orange (environ 5 x 1,5 cm)3 morceaux
-
de jus d'orange (environ 1 orange)60 g
-
bâtons de cannelle et plus pour servir2
-
clous de girofle6
-
de noix de muscade moulue¼ c. à café
-
gousses de cardamome écrasées2
-
anis étoilé2
-
de cidre750 g
-
orange en tranches, pour servir1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
89 kcal /
375 kJ
Białko
0.5 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
13.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Table de fête
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks