
Urządzenia i Akcesoria
Moules à la sauce tomate épicée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
d'oignons coupés en deux120 g
-
gousse d'ail1
-
d'huile d'olive85 g
-
de poivre de Cayenne, moulu½ c. à café
-
de moules fraîches, préalablement nettoyées1000 g
-
de tomates concassées en conserve200 g
-
de vin blanc sec100 g
-
de sel1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
257 kcal /
1076 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks