Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de poivron rouge grillé, en boîte
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de jus d'orange, fraîchement pressé
- 10 g d'eau
- 2 traits de sauce au piment, type Tabasco (opcjonalnie)
- 130 g de beurre
- 1 c. à café de poudre de paprika
- 4 jaunes d'oeufs
- ½ - 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 173 g
- Tłuszcz nasycony
- 82 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1616 mg
Alternatywne przepisy
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Mayonnaise au pavot
5 Min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 Min
Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade
6h
Caramel au beurre salé
1h 45min
Sauce béarnaise
20 Min
Vinaigrette fruitée
5 Min
Sauce béarnaise
15 Min
Carottes glacées au miel
30min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 Std. 10 Min
Sauce au poivre vert
20 Min
Gelée de poire
10h