
Urządzenia i Akcesoria
Bolinhas de ervilhas e queijo feta com dip de iogurte
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 doses
Składniki
-
iogurte grego120 g
-
hortelã só as folhas8 pés de
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
coco ralado30 g
-
água250 g
-
ervilhas descongeladas260 g
-
chalotas45 g
-
limão (raspa e sumo)1
-
queijo feta60 g
-
farinha20 g
-
ovos2
-
Pão ralado q.b. p/ envolver
-
Azeite q.b. p/ regar
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
161 kcal /
673.7 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
7.2 g
Węglowodany
16.4 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Sód
521.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Maio com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia