Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g tomate-cereja
- 250 g leite
- 4 ovos
- 120 g farinha c/ fermento
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 200 g queijo de cabra fresco
- Cebolinho picado q.b. p/ polvilhar
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1171.3 kJ / 279.9 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 20.6 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 1222.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35 min
Frango à Gomes de Sá
1h 20min
Quiche de curgete com crumble de parmesão
1óra 15p
Caçarola de batata e salmão
45 min
Salada de bacon e feijão-verde com frutos secos e parmesão
25 Min
Menu: Ratatouille, legumes com grão e ovos e molho de espargos
1óra
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45 min
Cuscuz mediterrânico
10 min
Tarte de cogumelos
50min
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35 min
Penne com curgete e molho de feijão
35 min
Massa preguiçosa
1óra