Soupe de poulet à l'estragon

Soupe de poulet à l'estragon

4.8 38 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
8 portions

Składniki

  • de beurre
    20 g
  • de blancs de poireau émincés finement
    200 g
  • de riz basmati
    80 g
  • d'estragon frais
    2 brins
  • d'eau
    850 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • d'escalopes de poulet coupées en petits dés
    300 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 107 kcal / 447 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...