Soupe de poulet à l'estragon
TM31 TM5 TM6

Soupe de poulet à l'estragon

4.7 (34 oceny)

Składniki

  • 20 g de beurre
  • 200 g de blancs de poireau, émincés finement
  • 80 g de riz basmati
  • 2 brins d'estragon frais
  • 850 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 300 g d'escalopes de poulet, coupées en petits dés
  • 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
447 kJ / 107 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy