Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de beurre
- 200 g de blancs de poireau, émincés finement
- 80 g de riz basmati
- 2 brins d'estragon frais
- 850 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 300 g d'escalopes de poulet, coupées en petits dés
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 447 kJ / 107 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45min
Soupe asiatique au bœuf
35min
Soupe de saumon à l'aneth
35min
Consommé de bœuf
35min
Soupe de tomates au poulet et aux pâtes
50min
Soupe de poulet thaïe
50min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Soupe aux nouilles chinoises
45min
Potage au poireau
30min
Soupe de poulet à la citronnelle
35min
Velouté de poulet à la noix de cajou
30min
Crème de carotte
30min