Soupe de poulet à l'estragon

Soupe de poulet à l'estragon

4.8 41 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
8 portions

Składniki

  • 20 g de beurre
  • 200 g de blancs de poireau émincés finement
  • 80 g de riz basmati
  • 2 brins d'estragon frais
  • 850 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 300 g d'escalopes de poulet coupées en petits dés
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11 g
Kalorie 447 kJ / 107 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...