Aïoli traditionnel

Aïoli traditionnel

3.1 300 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
10 portions

Składniki

  • 300 g d'huile d'olive extra vierge
  • 40 g d'ail
  • 2 jaunes d'œufs
  • 20 g de jus de citron (½ citron env.)
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1 g
Kalorie 1186 kJ / 288 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...