Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 60 g de jus d'orange
- 3 œufs
- 10 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 992 kJ / 238 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galette tout chocolat
1 godz. 35 min
Crème au chocolat
3 godz. 25 min
Mousse au chocolat magique
15min
Gâteau choco minute comme un soufflé
25 min
Œufs au lait aux Carambar
1j 30 menit
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Barres choco-coco
1j
Entremets chocolat noisette
2j 30 menit
Mousse au chocolat croustillante
2j
Tarte aux chocolats
2 godz. 20 min
Crémeux de Carambar
2j 30 menit
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3h 10min