Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais

Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais

4.7 1.1K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • crevettes roses cuites, décortiquées
    24
  • citron vert zeste et jus
    1
  • gousse d'ail
    1
  • de fromage frais type carré frais
    150 g
  • de ciboulette fraîche ciselée, et 6 brins pour la finition
    1 c. à soupe
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    70 g
  • de saumon fumé coupées en dés
    2 - 4 tranches
  • avocats
    2
  • de sauce au piment, type Tabasco®
    4 gouttes
  • de baies roses écrasées grossièrement pour la finition
    2 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 219 kcal / 911 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...