Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1300 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di barbabietole (Ø 4-5 cm ciascuna)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 577 kJ / 138 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 180 mg
Alternatywne przepisy
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 godz. 20 min
Carote sottovuoto al miele
1 godz. 20 min
Patate Sottovuoto
2h
Guancia di maiale sottovuoto
8h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 godz. 10 min
Asparagi sottovuoto
50 min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 godz. 10 min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Caramello liquido
35 min