Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1300 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di barbabietole (Ø 4-5 cm ciascuna)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 577 kJ / 138 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 180 mg
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Asparagi sottovuoto
50 min
Mele sottovuoto alla cannella
1 godz. 50 min
Ananas sottovuoto
1h 15min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 godz. 30 min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Carote sottovuoto timo e feta
1 godz.
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 godz. 10 min
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min