Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di acqua
- 100 g di confettura di ciliegie
- 50 g di olio di oliva + q.b.
-
30
g di malto di orzo
lub 30 g di miele - 1 cucchiaino di sale
- 30 g di semi di lino
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1242 kJ / 297 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 50.6 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Błonnik
- 4.4 g
Alternatywne przepisy
Lavash (pane armeno)
1h 30min
Panini limone e miele
5h 30min
Pane in padella
18 Std.
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2h 40min
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19h
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3h
Pane di grano saraceno
2 godz. 35 min
Pane veneziano
18h 30min