Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di acqua
- 100 g di confettura di ciliegie
- 50 g di olio di oliva + q.b.
-
30
g di malto di orzo
lub 30 g di miele - 1 cucchiaino di sale
- 30 g di semi di lino
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1242 kJ / 297 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 50.6 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Błonnik
- 4.4 g
Alternatywne przepisy
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30 min
Pane alla zucca e mandorle
5sa
Bevanda a base di mandorle (vegan)
10 Min
Cornetti alla frutta secca (vegan)
2 Std. 10 Min
Pane ai cereali
3h
Pane intrecciato timo e limone
4 Std.
Panini sfogliati
3 Std. 30 Min
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45min
Pane di soia con i semi (vegan)
5sa
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min