Pane alle ciliegie e semi di lino

Pane alle ciliegie e semi di lino

4.8 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 porzioni

Składniki

  • 200 g di acqua
  • 100 g di confettura di ciliegie
  • 50 g di olio di oliva + q.b.
  • 30 g di malto di orzo
    30 g di miele
  • 1 cucchiaino di sale
  • 30 g di semi di lino
  • 200 g di farina integrale
  • 300 g di farina manitoba
  • 1 bustina di lievito di birra disidratato

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 297 kcal / 1242 kJ
Białko 7.1 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 50.6 g
Błonnik 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...