Cuculli genovesi ai ceci
TM5 TM31 TM6

Cuculli genovesi ai ceci

4.9 (9 ocen)

Składniki

  • 5 foglie di salvia fresca, lavate
  • 5 fili di erba cipollina fresca
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 200 g di ceci secchi
  • 220 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 5 g di sale + q.b.
  • olio di arachidi q.b.

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
209.2 kJ / 50 kcal
Białko
2.2 g
Węglowodany
4.7 g
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
1.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy