Cuculli genovesi ai ceci

Cuculli genovesi ai ceci

4.9 11 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pezzi

Składniki

  • 5 foglie di salvia fresca lavate
  • 5 fili di erba cipollina fresca
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 200 g di ceci secchi
  • 220 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 5 g di sale + q.b.
  • olio di arachidi q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 2.2 g
Kalorie 209.2 kJ / 50 kcal
Tłuszcz 2.1 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...