Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di ceci secchi
- 220 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 5 g di sale + q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 209.2 kJ / 50 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brandacujun
45min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Torta de gee
1 Std. 30 Min
Älpler Magronen (maccheroni montanari)
45min
Crocchette di Cecina di Leon e formaggio di capra
9h 20min
Roll vegetariani
45min
Cappon magro
4 Std. 30 Min
Agnolotti al brasato
3u.
Torta di riso salata
2h 10min
Torta di spinaci greca
1 Std. 20 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Panissa
45min