Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di ceci secchi
- 220 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 5 g di sale + q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 209.2 kJ / 50 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Erbazzone reggiano
2h
Pandolce genovese
1h 30min
Salsa carciofi e fagioli
1h 10min
Crocchette di Cecina di Leon e formaggio di capra
9 Std. 20 Min
Scarpazza sarzanese
2h 30 min
Cappon magro
4h 30 min
Frittelle di baccalà
12 godz. 50 min
Pizzoccheri bianchi
55min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min
Ravioli di Santo Stefano
2h
Mozzarella in carrozza con puntarelle
5 Std. 35 Min
Panissa
45min