Urządzenia i Akcesoria
Cuculli genovesi ai ceci
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pezzi
Składniki
-
5 foglie di salvia fresca lavate
-
5 fili di erba cipollina fresca
-
2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
200 g di ceci secchi
-
220 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
5 g di sale + q.b.
-
olio di arachidi q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
2.2 g
Kalorie
209.2 kJ /
50 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jambon persillé
2 godz.
Torta di riso salata
2 godz. 10 min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8 godz.
Agnolotti del plin
10 godz. 30 min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Bicchierini ai peperoni arrostiti
30 min
Mince Pies
2 godz. 30 min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 godz. 30 min
Panissa
45 min
Polpette di funghi alla siciliana
50 min
Soda Bread (pane irlandese)
45 min
Salsa pomodoro e feta
10 min