Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di spalla di maiale, senza ossa, in 2 pezzi (4-5 cm di spessore)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 148 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9h
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 godz. 45 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4h 25min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8u. 45min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 godz. 30 min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Brasato ai funghi
6 godz.