Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di spalla di maiale, senza ossa, in 2 pezzi (4-5 cm di spessore)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 148 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coniglio sottovuoto con patate viola
3sa 30 dk
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 godz. 40 min
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Chili con carne a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3sa 30 dk
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 godz. 20 min
Sovracosce di pollo in salsa di peperone a Cottura Lenta con riso
4h 45min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 godz. 45 min