Orzotto alla marinara

Orzotto alla marinara

4.1 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di pesce misto per zuppa surgelato (cozze, vongole, seppioline,...), decongelato
  • 320 g di orzo perlato (cottura 12 minuti)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 500 g di acqua
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 585.8 mg
Białko 10 g
Kalorie 1085.4 kJ / 259.3 kcal
Tłuszcz 9.9 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 28.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...