Calamari alla marchigiana

Calamari alla marchigiana

4.3 31 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 spicchi di aglio
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 800 g di calamari freschi puliti e tagliati ad anelli
  • 2 filetti di acciuga
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 100 g di vino bianco secco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 25.7 g
Kalorie 965.5 kJ / 230.8 kcal
Tłuszcz 13.6 g
Węglowodany 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...