Minipavlova de Pâques aux fraises

Minipavlova de Pâques aux fraises

4.4 30 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
4 portions

Składniki

La meringue
  • de sucre en poudre
    200 g
  • blancs d'œufs
    4
  • de sel
    1 pincée
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe
La garniture
  • de crème liquide entière très froide
    250 g
  • de mascarpone très froid
    50 g
  • de sucre en poudre
    20 g
  • de fraises fraîches coupées en lamelles
    125 g
  • œufs de Pâques à la liqueur pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 543 kcal / 2272 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 70 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...