
Urządzenia i Akcesoria
Minipavlova de Pâques aux fraises
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
4 portions
Składniki
La meringue
-
de sucre en poudre200 g
-
blancs d'œufs4
-
de sel1 pincée
-
de jus de citron1 c. à café
-
de fécule de maïs1 c. à soupe
La garniture
-
de crème liquide entière très froide250 g
-
de mascarpone très froid50 g
-
de sucre en poudre20 g
-
de fraises fraîches coupées en lamelles125 g
-
œufs de Pâques à la liqueur pour la finition
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
543 kcal /
2272 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°15
65 Przepisów
Francja
Francja