Minipavlova de Pâques aux fraises

Minipavlova de Pâques aux fraises

4.4 30 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
4 portions

Składniki

La meringue
  • 200 g de sucre en poudre
  • 4 blancs d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
La garniture
  • 250 g de crème liquide entière très froide
  • 50 g de mascarpone très froid
  • 20 g de sucre en poudre
  • 125 g de fraises fraîches coupées en lamelles
  • œufs de Pâques à la liqueur pour la finition

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 2272 kJ / 543 kcal
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 70 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...