Bavarois Passion-coco

Bavarois Passion-coco

4.7 75 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
4 parts

Składniki

La dacquoise coco
  • d'amandes en poudre
    25 g
  • de noix de coco râpée
    25 g
  • de sucre glace
    55 g
  • de blancs d'œufs (2 blancs d'œufs env.)
    60 g
  • de sucre en poudre
    20 g
La crème à la Passion
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    5
  • de pulpe de fruit de la Passion fraîche (7 à 10 fruits env.), et 1 fruit pour la finition
    250 g
  • d'eau
    70 g
  • de jus de citron
    30 g
  • de crème liquide entière très froide
    400 g
  • de mascarpone très froid
    2 c. à soupe bombées
  • de sucre en poudre
    120 g
  • de mangue coupée en dés
    150 g
  • de noix de coco râpée
    10 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 593 kcal / 2481 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...