Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Rolls
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 pieces
Składniki
-
long-grain white rice2 ½ oz
-
quick cooking oats, gluten free divided4 oz
-
psyllium husks½ oz
-
gluten free baking powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
egg whites from large eggs3
-
apple cider vinegar1 oz
-
water warm6 oz
-
unsalted butter to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
628 mg
Białko
9 g
Kalorie
837 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Berry Dream
10 min
Paleo Baking Powder
5 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Almond Dip
10 min
Gluten-Free Pizza Dough
1 godz. 10 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Gluten-Free Bread
1 godz. 50 min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 godz. 20 min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1 godz. 20 min
Gluten-Free Monkey Bread
1 godz. 45 min