Cauliflower Rice Pilaf with Yams

Cauliflower Rice Pilaf with Yams

4.1 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese (opcjonalnie) cubed (¾ in.)
    2 oz
  • pistachio nuts, unsalted shelled, peeled
    1 - 2 oz
  • pine nuts
    1 - 2 oz
  • slivered almonds
    1 - 2 oz
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • ground cumin
    ½ tsp
  • ground ginger
    ½ tsp
  • ground coriander
    ½ tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • cauliflower broken into florets (1 in.)
    24 ½ - 26 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • green onions roots removed and quartered
    4
  • fresh parsley leaves only, divided
    4 sprigs
  • cilantro leaves only (approx. 0.5 oz), divided
    4 sprigs
  • fresh mushrooms thinly sliced
    7 oz
  • white wine
    1 oz
  • water
    17 ½ oz
  • yams cubed (approx. ¾ in.)
    10 ½ oz
  • currants
    2 oz
  • fresh baby spinach leaves only, lightly chopped
    3 oz
  • soft dried apricots thinly sliced (approx. 3 oz)
    12
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 477.2 kcal / 1996.7 kJ
Białko 15.4 g
Tłuszcz 19.2 g
Węglowodany 72 g
Błonnik 15.3 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 424.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...