
Urządzenia i Akcesoria
Summer Squash Flatbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 pieces
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust8 ½ oz
-
whole wheat flour3 oz
-
water6 oz
-
baking powder1 tsp
-
salt divided½ tsp
-
Parmesan cheese cubed1 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
whole black peppercorns½ tsp
-
garlic cloves2
-
green onions white and green parts, divided3
-
ricotta cheese6 oz
-
whole milk1 oz
-
red pepper flakes (opcjonalnie)¼ tsp
-
extra virgin olive oil divided2 tbsp
-
yellow squash thinly sliced rounds2 oz
-
zucchini thinly sliced rounds2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
160 kcal /
669 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
2 g