Summer Squash Flatbread
TM6 TM5

Summer Squash Flatbread

3.8 ( 8 ocen )

Składniki

  • 8 ½ oz all-purpose flour plus extra to dust
  • 3 oz whole wheat flour
  • 6 oz water
  • 1 tsp baking powder
  • ½ tsp salt divided
  • 1 oz Parmesan cheese cubed
  • 1 lemon thin peel only, no pith
  • ½ tsp whole black peppercorns
  • 2 garlic cloves
  • 3 green onions white and green parts, divided
  • 6 oz ricotta cheese
  • 1 oz whole milk
  • ¼ tsp red pepper flakes (opcjonalnie)
  • 2 tbsp extra virgin olive oil divided
  • 2 oz yellow squash thinly sliced rounds
  • 2 oz zucchini thinly sliced rounds
  • 6 oz cherry tomatoes halved

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
160 kcal / 669 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy