Bacalhau ibérico: à Gomes de Sá com molho pil pil

Bacalhau ibérico: à Gomes de Sá com molho pil pil

4.7 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 doses

Składniki

Bacalhau
  • salsa
    15 g
  • azeite
    350 g
  • dentes de alho
    8
  • folha de louro
    2
  • malagueta
    ½
  • postas de bacalhau demolhado (700 g aprox.)
    2
  • ovos
    4
  • água
    700 g
  • sal
    1 c. chá de
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
    800 g
  • cebola cortada em lâminas
    400 g
  • pimenta-de-caiena em pó
    1 pitada de
Molho pil pil
  • Azeitonas pretas q.b. p/ guarnecer

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 811 kcal / 3389 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 63 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...