Urządzenia i Akcesoria
Aussie meat pies
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Shortcrust pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
butter cut into pieces, chilled100 g
-
salt¼ tsp
-
chilled water50 - 60 g
Iced puff pastry
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter cut into pieces, frozen180 g
-
plain flour200 g
-
salt1 ½ tsp
Pie filling
-
butter for greasing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
cornflour1 tbsp
-
beef fillet cut into pieces (2 cm)500 g
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
VEGEMITE®1 tbsp
-
button mushrooms cut into thin slices100 - 120 g
-
ground black pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1385.5 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
3277.6 kJ /
780.4 kcal
Tłuszcz
49.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
27.7 g
Węglowodany
55.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
ANZAC biscuits
40 min
Custard
10 min
Butter chicken
55 min
Béchamel sauce
20 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Buttercream icing
10 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Rosemary meat pies
3 godz. 30 min
Basic bread
1 godz. 35 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Buttermilk scones
35 min
Pikelets
35 min