Meat stock paste
TM6 TM5 TM31

Meat stock paste

4.9 (98 ocen)

Składniki

  • 300 g meat pieces, sinew free, cut into pieces, partially frozen
  • 300 g mixed roots and vegetables (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
  • 150 g rock salt
  • 120 g red wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
2914.1 kJ / 696.5 kcal
Białko
75.8 g
Węglowodany
56.9 g
Tłuszcz
8.5 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Błonnik
19.6 g
Sód
58486.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy