Urządzenia i Akcesoria
Pesto de cresson, noix et comté
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
340 g
Składniki
-
100 g de comté coupé en morceaux
-
60 g de noix de Grenoble décortiquée
-
1 gousse d'ail
-
80 g de cresson frais sans les queues
-
100 g d'huile d'olive extra vierge
-
½ c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 g
Sód
3.5 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
20.9 kJ /
5.1 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Les pestos
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 min
Pesto menthe, amande et chèvre
15 min
Menu veggie - Gaspacho rouge au basilic
4 godz. 20 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Gaspacho
12 godz.
Soupe froide de courgette à la grecque
2 godz. 15 min
Pesto classique au basilic
10 min
Pesto persil-amande
10 min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 min
Houmous de petits pois
55 min
Pesto aux fanes de carotte
10 min
Houmous classique ou à la betterave
10 min