![Pesto de cresson, noix et comté Pesto de cresson, noix et comté](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/868338bd-a36d-4c24-b634-76d959b766d5/Derivates/bc84e510-2013-4409-87c5-7384ccb8aebc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de comté, coupé en morceaux
- 60 g de noix
- 1 gousse d'ail
- 80 g de cresson frais, sans les queues
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 20.9 kJ / 5.1 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto classique au basilic
10min
Pesto aux fanes de carotte
10min
Pain feuilleté au pesto de fanes
3h 30min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 godz. 25 min
Pesto d'algues nori
20 Min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15min
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1 godz.
Pesto coriandre-cerfeuil
15min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Pesto d'épinards, pignons et feta
15min
Houmous de chou-fleur
35 min
Pistou de fanes de carottes
5min