Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de comté, coupé en morceaux
- 60 g de noix
- 1 gousse d'ail
- 80 g de cresson frais, sans les queues
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 20.9 kJ / 5.1 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto aux fanes de carotte
10 min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 godz. 25 min
Houmous de betterave
13 godz. 35 min
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Brak ocen
Pesto menthe, amande et chèvre
15min
Pesto d'épinards, pignons et feta
15min
Houmous de betterave
15min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Houmous de châtaigne
10 min
Houmous classique ou à la betterave
10 min