
Urządzenia i Akcesoria
Epaule de chevreau roulée au pesto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
de pommes de terre farineuses (bintje, marabel, manon…), coupées en cubes de 3 cm de côté environ800 g
-
de lait350 g
-
du sel
-
épaule de chevreau désossée1
-
de pesto de basilic (voir "Conseil(s)")2 c. à soupe
-
d'huile d'olive1 c. à soupe
-
du poivre moulu
-
de beurre30 g
-
de basilic frais équeutés3 brins
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
520 kcal /
2173 kJ
Białko
45 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°15
65 Przepisów
Francja
Francja