Epaule de chevreau roulée au pesto

Epaule de chevreau roulée au pesto

3.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 800 g de pommes de terre farineuses (bintje, marabel, manon…), coupées en cubes de 3 cm de côté environ
  • 350 g de lait
    350 g d'eau
  • du sel
  • 1 épaule de chevreau désossée
  • 2 c. à soupe de pesto de basilic (voir "Conseil(s)")
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • du poivre moulu
  • 30 g de beurre
    30 g d'huile d'olive
  • 3 brins de basilic frais équeutés

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 45 g
Kalorie 2173 kJ / 520 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...