Epaule de chevreau roulée au pesto

Epaule de chevreau roulée au pesto

3.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • de pommes de terre farineuses (bintje, marabel, manon…), coupées en cubes de 3 cm de côté environ
    800 g
  • de lait
    350 g
    350 g d'eau
  • du sel
  • épaule de chevreau désossée
    1
  • de pesto de basilic (voir "Conseil(s)")
    2 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • du poivre moulu
  • de beurre
    30 g
    30 g d'huile d'olive
  • de basilic frais équeutés
    3 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 520 kcal / 2173 kJ
Białko 45 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...