Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite de coco
- 60 g de manteca de cacao
- 80 g de harina de algarroba
- 20 g de azúcar de coco
- 1 cucharadita de canela molida
- 80 g de avellanas tostadas
- 1 cucharada de crema de cacao y avellanas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 817 kJ / 195 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 9.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turrón a la piedra
2 godz. 30 min
Turrón de chocolate y naranja
2 godz. 10 min
Turrón de nata y nueces
24h
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45min
Turrón de coco
35min
Turrón de nata y pistachos
24h
Turrón de praliné de cafe
4 Std. 15 Min
Turrón de chocolate crujiente
2 godz. 20 min
Piñas de mazapán
30min
Turrón de chocolate y kikos
1 godz. 10 min
Turrón de avellanas
1 godz.
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5 min