Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g de remolacha cocida en trozos
- 400 g de harina de trigo
- 5 g de levadura de panadería deshidratada
- 1 cucharada de miel
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 4 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 1 cebolla roja en rodajas de 2 mm
- 1 - 2 pellizcos de sal gorda
- 100 g de salmón ahumado en lonchas finas, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 514 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos integrales de cúrcuma con paté de shiitake, salmón ahumado y aguacate
2u. 50min
Hummus de zanahoria
15min
Galletas saladas de cúrcuma con dip de atún
1h
Pan de soda irlandés
35 min
Hummus de zanahoria
15min
Pan de té matcha al vapor
2 Std. 10 Min
Pan relleno de queso (Khachapuri) - Georgia
30 min
Pastas de almendra - Turquía
30 min
Panes al vapor (Bao buns)
30 min
Lassi de mango y cúrcuma - India
5min
Panecillos calabaza
2h 30 min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 min