Galleta de parmesano con mousse de remolacha y salmón ahumado

Galleta de parmesano con mousse de remolacha y salmón ahumado

3.9 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
6 raciones

Składniki

Galleta de parmesano
  • de queso parmesano en trozos
    60 g
  • de harina de trigo
    150 g
  • de mantequilla fría en trozos
    75 g
  • de sal
    2 pellizcos
  • de agua
    50 g
Mousse de remolacha
  • de hojas de gelatina
    18 g
  • de remolacha cocida en trozos de 3 cm
    500 g
  • de agua
    50 g
  • de pimienta de Cayena molida
    2 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    3 pellizcos
  • de sal
    2 pellizcos
  • de nata (35% de grasa) fría
    150 g
  • de salmón ahumado en lonchas finas
    200 g
  • eneldo fresco para decorar

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 400 kcal / 1675 kJ
Białko 16.5 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 18.8 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 16.5 g
Sód 993.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...