Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 30 g de semillas de lino
- 50 g de agua
- 80 g de nueces pacanas
- 190 g de azúcar moreno
- 220 g de margarina
- 150 g de leche de coco
- 1 pellizco de sal
- 250 g de chirivías peladas, en trozos de 2 cm
- 100 g manzana (de cualquier tipo) en cuartos (sin semillas)
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de canela molida
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
Crema de anacardo
- 240 g de anacardos crudos
- 10 g azúcar
- 50 g aceite de coco
- 100 g de leche de coco
- ½ cucharadita de extracto natural de vainilla
Montaje
- 10 - 12 nueces pacanas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2680 kJ / 644 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 45 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas con kale
30 min
Aprikosen-Lebkuchen (pastas de frutos secos y especias)
1h 30min
Mousse vegana de chocolate
2j 15 menit
Natillas de bebida de arroz
20min
Mini cupcakes tres chocolates
2h
Roscón relleno con frutas confitadas
4h
Tarta de zanahoria vegana
4h
Brownie vegano
1sa 35 dk
Pan de espelta
2h 20 min
Bizcocho de espelta y té matcha con fruta
3 Std.
Bizcocho de quinoa y cacao al vapor
3 Std. 15 Min
Bizcocho de limón al vapor
2h 20 min