Baby-friendly Salmon Fishcakes
TM6 TM5

Baby-friendly Salmon Fishcakes

3.7 (17 ocen)

Składniki

  • 120 g bread, torn in pieces
  • 1000 g water
  • 350 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), washed, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 2 fresh salmon fillets, skinless (approx. 120 g each), ensuring all bones are removed before use
  • 5 g fresh coriander leaves, washed
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tsp dried dill
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 Tbsp neutral oil (e.g. vegetable oil), for frying

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
669 kJ / 160 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
14.9 g
Tłuszcz
6.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
1.9 g
Sód
0.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy