Urządzenia i Akcesoria
Brown Rice Salad with Trout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water1100 g
-
fine sea salt2 tsp
-
brown rice rinsed300 g
-
fresh trout fillets, skinless boneless250 g
-
honey40 g
-
Dijon mustard20 g
-
wholegrain mustard20 g
-
cider vinegar40 g
-
grapeseed oil80 g
-
rocket200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2436 kJ /
581 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
64.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Colourful Quinoa Salad
40 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Cauliflower Rice
10 min