Urządzenia i Akcesoria
Brown Rice Salad with Trout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water1100 g
-
fine sea salt2 tsp
-
brown rice rinsed300 g
-
fresh trout fillets, skinless boneless250 g
-
honey40 g
-
Dijon mustard20 g
-
wholegrain mustard20 g
-
cider vinegar40 g
-
grapeseed oil80 g
-
rocket200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2436 kJ /
581 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
64.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Whisked Egg Whites
5 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Steamed Salmon Parcels
55 min
Turmeric Tonic with Honey
10 min