Urządzenia i Akcesoria
Brown Rice Salad with Trout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water1100 g
-
fine sea salt2 tsp
-
brown rice rinsed300 g
-
fresh trout fillets, skinless boneless250 g
-
honey40 g
-
Dijon mustard20 g
-
wholegrain mustard20 g
-
cider vinegar40 g
-
grapeseed oil80 g
-
rocket200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2436 kJ /
581 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
64.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3 Std. 40 Min
Mint Courgettes
30 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Quinoa Salad
35 Min
Basil Pesto
10 Min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 Min
Pesto with Rocket and Chilli
10 Min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min