Urządzenia i Akcesoria
Brown Rice Salad with Trout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water1100 g
-
fine sea salt2 tsp
-
brown rice rinsed300 g
-
fresh trout fillets, skinless boneless250 g
-
honey40 g
-
Dijon mustard20 g
-
wholegrain mustard20 g
-
cider vinegar40 g
-
grapeseed oil80 g
-
rocket200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2436 kJ /
581 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
64.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Vegetable Soup
35 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Creamy Courgette Soup
35 min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Green Goodness Soup
10 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Squash and Broccoli Salad
35 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min