
Urządzenia i Akcesoria
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert130 g
-
Butter in Stücken85 g
-
Blattspinatwürfel, TK200 g
-
Milch100 g
-
Semmelwürfel250 g
-
Eier (Größe M)2
-
Topfen zerbröselt100 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Muskat, gemahlen2 - 3 Prisen
-
Weißwein50 g
-
Wasser150 g
-
Schlagobers100 g
-
Streichkäse (RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse)175 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
635 kcal /
2661 kJ
Białko
43 g
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Sód
1065 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RUPP
21 Przepisów
Austria
Austria