Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 200 - 400 g de branches de céleri, coupées en morceaux (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 84 kJ / 20 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 125 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 min
Poivron vapeur (100-300 g)
15 Min
Chou vapeur (300 g)
15 Min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Navets vapeur (200-600 g)
30 min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20 min
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25 min
Brocoli vapeur (250 g)
15 Min
Chou-fleur vapeur
20 min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 min
Panais vapeur (200-500 g)
20 min