Endives braisées et caramélisées à l'orange

Endives braisées et caramélisées à l'orange

4.0 73 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 2 oranges non traitées
  • 25 g de beurre
  • 8 endives de petite taille, coupées en deux dans la longueur
  • 2 c. à soupe de miel liquide
  • sel
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3 g
Kalorie 627 kJ / 151 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...