Endives braisées et caramélisées à l'orange

Endives braisées et caramélisées à l'orange

3.9 72 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • oranges non traitées
    2
  • de beurre
    25 g
  • endives de petite taille, coupées en deux dans la longueur
    8
  • de miel liquide
    2 c. à soupe
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 151 kcal / 627 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...