Pão de quinoa e batata-doce sem glúten
TM6 TM5

Pão de quinoa e batata-doce sem glúten

2.3 (3 oceny)

Składniki

  • 100 g quinoa
  • 200 g água
  • 10 g azeite, mais q.b. p/ untar
  • 120 g batata-doce previamente cozida, cortada em pedaços
  • 25 g fermento de padeiro fresco
    lub 10 g fermento de padeiro seco (1 saqueta)
  • 1 c. chá de sal
  • 1 pitada de açúcar
  • 100 g fécula de batata
  • 100 g farinha s/ glúten
  • 200 g farinha de trigo sarraceno

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1061 kJ / 254 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
57 g
Tłuszcz
2 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy