Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 huevos
- 4 hojas de gelatina
- 1 pellizco de sal
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 80 g de azúcar glas
- 200 g de cava
- 50 g de zumo de limón recién exprimido y colado
- 40 g de azúcar
- frutos rojos frescos variados
- hojas de menta fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1158 kJ / 277 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 194.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Limosneras de verduras y pollo
1h
Huevos de codorniz y espárragos con salsa de mostaza
30min
Caracolas de hojaldre con gorgonzola
45min
Semifrío de crema de whisky
1h
Mousse de sidra con su gelatina
2u. 20min
Tiramisú de fresas
2h 10min
Cúpula crujiente de chocolate blanco con mousse de frutos rojos y corazón de fresa
7 Std. 25 Min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Bolitas de jamón con pistachos
1h 30min
Berberechos al cava
25min
Mousse de crema de orujo
2h
Vasitos de mandarina y chocolate
40min