Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Helado de yogur
- 3 yogures griegos (375 g)
- 50 g de queso cremoso (p. ej. Philadelphia®)
- 60 g de azúcar glas
Compota de paraguayas
- 100 g de azúcar
- 100 g de agua
- 800 g de paraguayas
- 1 chorrito de granadina (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1093 kJ / 261 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 41.1 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada templada de berros con pulpo y langostinos para dos
10min
Crema de horchata y merengue al aroma de naranja
2h 30min
Macedonia de frutas al calvados en papillote
20 min
Menú para 1: Limonada de pepino. Ensalada de brócoli y manzana. Pollo al chimichurri
20 min
Timbal de frutas
2 godz. 15 min
Flan de queso azul para dos
30 min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
San Jacobo con salsa de tomate (Cheesecake)
4 godz. 30 min
Beignets
3h 10min
Crema de melocotón de Calanda con crujiente de jamón de Teruel (Aragón)
45 min
Coles de Bruselas con almejas en salsa verde
30 min
Salpicón de marisco
20 min