Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso emmental en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite
- 400 g de setas frescas variadas limpias en trozos
- 100 g de dados de beicon
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- ½ - 1 cucharadita de hierbas provenzales secas
- 1 lámina de masa de hojaldre redonda
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1226 kJ / 293 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 23.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 309.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Corona ratatouille
2 godz.
Muffins de beicon y portobellos a la pizzaiola
40min
Strudel de champiñones y espinacas
1 godz. 30 min
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1 godz. 10 min
Gratinado de brócoli, champiñón y jamón con crumble de frutos secos
1 godz. 30 min
Galette de setas
1 godz.
Pastel de verduras con huevo y queso
30min
Rollitos de berenjena con jamón
50min
Miniquiches de beicon y champiñones
30min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Galette crujiente de salmón y queso
1 godz.
Lasaña boloñesa con champiñones
1h 45min