Canelones de ave Rossini

Canelones de ave Rossini

4.8 353 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 raciones

Składniki

Relleno
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de cebolla en cuartos
    300 g
  • de tomate triturado en conserva
    400 g
  • de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en tiras
    500 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra molida
    2 - 3 pellizcos
  • de harina de trigo
    50 g
  • de caldo de pollo
    200 g
  • de foie mi-cuit de pato en trozos
    100 g
  • placas de canelones
    24
Salsa bechamel
  • de mantequilla
    50 g
  • de harina de trigo
    50 g
  • de leche
    750 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    2 - 3 pellizcos
  • de nuez moscada molida
    1 - 2 pellizcos
  • de queso parmesano rallado
    50 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 673 kcal / 2813 kJ
Białko 20.1 g
Tłuszcz 30.3 g
Węglowodany 79 g
Błonnik 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...