Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla en cuartos
- 40 g de mantequilla en trozos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 350 g de pimientos del piquillo con su jugo
- 1 pastilla de caldo de carne
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 400 g de nata
- 1 ½ cucharadas de tomate frito estilo casero
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de gulas
-
1
trufa negra fresca rallada
lub 1 trufa negra en su jugo rallada
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 892 kJ / 213 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.7 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 503.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Bombones de cherry al pesto
1h
Tostas con bombón de salmón
2 godz. 30 min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 godz. 15 min
Rollitos de salmón ahumado con vinagreta templada de tomate para dos
10 min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45 min
Crema de gambones
45 min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min
Pintxo Donosti
15min
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5 Min
Emulsión de patata con pulpo
50min