Tosta de pimientos con su pilpil y angulas de surimi

Tosta de pimientos con su pilpil y angulas de surimi

4.6 89 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 rebanadas

Składniki

  • 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 250 - 300 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 110 g de angulas de surimi
  • 4 rebanadas de pan de hogaza

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 1306 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 939 kJ / 224 kcal
Tłuszcz 15.9 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 14.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...