![Cazuelitas de pilotetes de San Esteban Cazuelitas de pilotetes de San Esteban](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b3759f01-e04b-4ef0-980c-d34cab560e9d/Derivates/e15bdc4d-953c-46d9-9c51-46f3fe2e81f9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de gambas arroceras crudas
- 11 - 12 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 320 g de cebolla en trozos
- 300 g de carne picada mixta
- 1 pellizco de tomillo seco
- 5 pellizcos de sal
- 1 huevo
- 60 g de pan rallado
-
500
g de caldo
lub 500 g de agua - 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de tomate troceado en conserva
- 30 g de almendras crudas sin piel
- 200 g de sepia en trozos de 2 cm
- 3 ramitas de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1191 kJ / 285 kcal
- Białko
- 19.9 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 1007.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Canelones de ave Rossini
1u. 40min
Canelones
13 Std. 30 Min
Fideos con costilla y salchichas
50 мин.
Ternera al ron con setas
25min
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40min
Rigatonis rellenos de pollo de corral
40min
Albóndigas con sepia
1u. 20min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50 мин.
Ternera con setas al brandy
45min
Calamares rellenos
2h
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Pollo a la catalana
55 Min