Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g d'huile végétale
lub 10 g d'huile d'olive - 10 g de beurre, doux ou demi-sel
- 250 g d'échalotes, coupées en deux dans la longueur
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
Alternatywne przepisy
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Rissoler des oignons
20 min
Rissoler des échalotes
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Dorer 350 g d'échalotes
25 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 Min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15 min