
Urządzenia i Akcesoria
Penne risottate funghi e speck
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di speck a listarelle (0.5 cm)100 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di funghi freschi a fettine370 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di acqua (vedere consiglio) + q.b.650 g
-
di pasta tipo penne rigate (cottura 11 minuti)320 g
-
di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)70 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
477 kcal /
1996 kJ
Białko
22.5 g
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
58.2 g
Błonnik
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

I sapori dell'orto
10 Przepisów
Włochy
Włochy