Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf with Mushroom Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Meatloaf
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
fresh parsley, leaves only10 sprigs
-
ground beef broken into pieces14 oz
-
panko bread crumbs1 ½ oz
-
large eggs2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Gruyère cheese thinly sliced2 oz
-
baby spinach1 oz
Mushroom Sauce
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
all-purpose flour1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
unsalted butter cubed½ oz
-
red wine4 oz
-
beef broth20 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
fresh thyme, leaves only plus extra to garnish5 sprigs
-
cremini mushrooms thinly sliced8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1627 mg
Białko
44 g
Kalorie
2259 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Scalloped Potatoes
2 godz. 30 min
Shrimp Scampi
40 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min