
Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf with Mushroom Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Meatloaf
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
fresh parsley, leaves only10 sprigs
-
ground beef broken into pieces14 oz
-
panko bread crumbs1 ½ oz
-
large eggs2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Gruyère cheese thinly sliced2 oz
-
baby spinach1 oz
Mushroom Sauce
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
all-purpose flour1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
unsalted butter cubed½ oz
-
red wine4 oz
-
beef broth20 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
fresh thyme, leaves only plus extra to garnish5 sprigs
-
cremini mushrooms thinly sliced8 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
540 kcal /
2259 kJ
Białko
44 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
1627 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 godz. 50 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min