Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf with Mushroom Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Meatloaf
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
fresh parsley, leaves only10 sprigs
-
ground beef broken into pieces14 oz
-
panko bread crumbs1 ½ oz
-
large eggs2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Gruyère cheese thinly sliced2 oz
-
baby spinach1 oz
Mushroom Sauce
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
all-purpose flour1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
unsalted butter cubed½ oz
-
red wine4 oz
-
beef broth20 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
fresh thyme, leaves only plus extra to garnish5 sprigs
-
cremini mushrooms thinly sliced8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1627 mg
Białko
44 g
Kalorie
2259 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Shrimp Scampi
40 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1 godz. 35 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min