Freekeh Risotto with Mushrooms
TM6

Freekeh Risotto with Mushrooms

3.6 ( 10 ocen )

Składniki

  • 9 oz freekeh rinsed and drained
  • 30 oz water to soak
  • 2 oz Parmesan cheese cut into pieces

Mushrooms

  • 1 ½ oz water
  • 10 oz fresh mixed mushrooms sliced
  • 1 oz unsalted butter cold, in one cube
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ oz soy sauce to taste

Risotto

  • 4 oz red onions cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 ½ oz unsalted butter divided
  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 12 oz vegetable stock
  • ½ tsp salt to taste
  • 1 oz heavy whipping cream
  • ¼ tsp ground black pepper to taste
  • 3 green onions thinly sliced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
311 kcal / 1301 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
721 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy