Freekeh Risotto with Mushrooms
TM6

Freekeh Risotto with Mushrooms

4.3 (8 ocen)

Składniki

  • 9 oz freekeh, rinsed and drained
  • 30 oz water, to soak
  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces

Mushrooms

  • 1 ½ oz water
  • 10 oz fresh mixed mushrooms, sliced
  • 1 oz unsalted butter, cold, in one cube
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ oz soy sauce, to taste

Risotto

  • 4 oz red onions, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 ½ oz unsalted butter, divided
  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 12 oz vegetable stock
  • ½ tsp salt, to taste
  • 1 oz heavy whipping cream
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 3 green onions, thinly sliced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1301 kJ / 311 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
35 g
Tłuszcz
15 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
4 g
Sód
721 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy