Urządzenia i Akcesoria
Freekeh Risotto with Mushrooms
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz.
6 portions
Składniki
-
freekeh rinsed and drained9 oz
-
water to soak30 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
Mushrooms
-
water1 ½ oz
-
fresh mixed mushrooms sliced10 oz
-
unsalted butter cold, in one cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
soy sauce to taste½ oz
Risotto
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
fresh parsley, leaves only5 sprigs
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock12 oz
-
salt to taste½ tsp
-
heavy whipping cream1 oz
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
green onions thinly sliced3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
721 mg
Białko
10 g
Kalorie
1301 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Savory Butternut Squash Pies
1 godz. 25 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 godz. 35 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min