Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hollandaise Sauce
- 8 oz unsalted butter
- 3 tbsp water
- 1 tbsp lemon juice
- 4 egg yolks, from large eggs
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Stuffing Waffles
- 8 oz milk
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 1 oz unsalted butter
- 1 large egg
- 4 ½ oz cake flour
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- ½ tsp salt
-
8
oz homemade holiday stuffing
lub 8 oz homemade stuffing - 1 tbsp fresh chives, chopped, plus extra to garnish
Poached Eggs
- 73 oz water
- 1 tsp vinegar
- oil, to brush simmering basket
- 4 large eggs
- 4 slices cooked turkey meat, warmed
- paprika, to sprinkle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3715 kJ / 888 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 69 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Steamed Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Champurrado
20min
Flan Pudding
3h
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Salmon Tartare
10min
Crunchy Caramel Popcorn
2h 15min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Guacamole (TM5 Metric)
5min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 Std. 50 Min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min