Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hollandaise Sauce
- 8 oz unsalted butter
- 3 tbsp water
- 1 tbsp lemon juice
- 4 egg yolks, from large eggs
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Stuffing Waffles
- 8 oz milk
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 1 oz unsalted butter
- 1 large egg
- 4 ½ oz cake flour
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- ½ tsp salt
-
8
oz homemade holiday stuffing
lub 8 oz homemade stuffing - 1 tbsp fresh chives, chopped, plus extra to garnish
Poached Eggs
- 73 oz water
- 1 tsp vinegar
- oil, to brush simmering basket
- 4 large eggs
- 4 slices cooked turkey meat, warmed
- paprika, to sprinkle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3715 kJ / 888 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 69 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Tuna Tartare
40 min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
2 godz. 55 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2 godz. 55 min
Tuna Dip
10min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Chicken and Avocado Arepas
1h
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h