
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hollandaise Sauce
- 8 oz unsalted butter
- 3 tbsp water
- 1 tbsp lemon juice
- 4 egg yolks from large eggs
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Stuffing Waffles
- 8 oz milk
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 1 oz unsalted butter
- 1 large egg
- 4 ½ oz cake flour
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- ½ tsp salt
-
8
oz homemade holiday stuffing
lub 8 oz homemade stuffing - 1 tbsp fresh chives chopped, plus extra to garnish
Poached Eggs
- 73 oz water
- 1 tsp vinegar
- oil to brush simmering basket
- 4 large eggs
- 4 slices cooked turkey meat warmed
- paprika to sprinkle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 888 kcal / 3715 kJ
- Białko
- 25 g
- Tłuszcz
- 69 g
- Węglowodany
- 42 g
- Błonnik
- 2 g