Sauce aurore

Sauce aurore

4.1 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
500 g

Składniki

  • de farine de blé
    30 g
  • de beurre en morceaux
    30 g
  • de fumet de poisson (voir "Conseil(s)")
    500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de concentré de tomate
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 1430 kcal / 5920 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 117 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 70 g
Sód 617 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...