Filet mignon séché aux herbes de Provence
TM6 TM5 TM31

Filet mignon séché aux herbes de Provence

4.7 ( 217 ocen )

Składniki

La veille

  • 500 g de gros sel
  • 15 g de sucre en poudre
  • 1 filet mignon de porc (500-600 g env)

Le jour même

  • 1 c. à soupe de graines de coriandre
  • ½ c. à café de poivre blanc en grains
  • 1 c. à café de baies roses
  • 4 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
93.8 kcal / 394.5 kJ
Białko
12.8 g
Tłuszcz
3.6 g
Węglowodany
2.3 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy