Filet mignon séché aux herbes de Provence

Filet mignon séché aux herbes de Provence

4.7 220 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 480 godz. 20 min
10 portions

Składniki

La veille
  • de gros sel
    500 g
  • de sucre en poudre
    15 g
  • filet mignon de porc (500-600 g env)
    1
Le jour même
  • de graines de coriandre
    1 c. à soupe
  • de poivre blanc en grains
    ½ c. à café
  • de baies roses
    1 c. à café
  • d'herbes de Provence déshydratées
    4 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 93.8 kcal / 394.5 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 3.6 g
Węglowodany 2.3 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...