Filet mignon séché aux herbes de Provence

Filet mignon séché aux herbes de Provence

4.7 227 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 480 godz. 20 min
10 portions

Składniki

La veille
  • 500 g de gros sel
  • 15 g de sucre en poudre
  • 1 filet mignon de porc (500-600 g env)
Le jour même
  • 1 c. à soupe de graines de coriandre
  • ½ c. à café de poivre blanc en grains
  • 1 c. à café de baies roses
  • 4 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12.8 g
Kalorie 394.5 kJ / 93.8 kcal
Tłuszcz 3.6 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...