
Urządzenia i Akcesoria
Filet mignon séché aux herbes de Provence
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 480 godz. 20 min
10 portions
Składniki
La veille
-
de gros sel500 g
-
de sucre en poudre15 g
-
filet mignon de porc (500-600 g env)1
Le jour même
-
de graines de coriandre1 c. à soupe
-
de poivre blanc en grains½ c. à café
-
de baies roses1 c. à café
-
d'herbes de Provence déshydratées4 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
93.8 kcal /
394.5 kJ
Białko
12.8 g
Tłuszcz
3.6 g
Węglowodany
2.3 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°17
39 Przepisów
Francja
Francja