Bacalao con fritada de pimientos y boletus

Bacalao con fritada de pimientos y boletus

4.6 204 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 4 lomos de bacalao desalado
  • 4 dientes de ajo laminados
  • 100 g de boletus frescos laminados
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de cebolla en juliana
  • 100 g de pimiento rojo en tiras de 6x0.5 cm
  • 100 g de pimiento verde en tiras de 6x0.5 cm
  • 40 g de aceite de oliva
  • 50 g de tomate triturado en conserva
  • 1 pellizco de azúcar (opcjonalnie)
  • 100 g de vino blanco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 126 mg
Białko 24.1 g
Kalorie 960 kJ / 229 kcal
Tłuszcz 11.6 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 6.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...